Ons team kinesisten

Wij zijn een gemotiveerd en goed samenwerkend team dat u een professionele behandeling op maat kan aanbieden.

Graag stellen wij onszelf hier aan u voor.

Jorn Ooms

Ik ben in 1999 afgestudeerd als kinesitherapeut en ben vanaf toen beginnen werken in de kinepraktijk van mijn ouders Staf Ooms en Paulette Mathieu.

Tijdens de vele jaren ervaring die ik bij hen heb opgedaan heb ik mij nog gespecialiseerd in manuele therapie, manuele lymfedrainage a.m. Vodder, shockwave therapie met echografie en orthopedische geneeskunde Cyriax.

Verder werk ik nog samen met de UHasselt voor het opleiden van stagiairs die in hun vierde jaar kinesitherapie zitten.

Andere passies waar ik mij in mijn vrije tijd mee bezig hou zijn reizen en fotografie.  Dit zie je ook aan de verschillende reisfoto’s die in de praktijkruimte aan de muur hangen.

Glenn Kelchtermans

In 2018 heb ik mijn diploma master in de Revalidatie­wetenschappen en Kinesitherapie aan de UHasselt behaald. Met als specialisatie Sport kinesitherapie.

Mijn interesse omtrent het beroep en de sport is reeds vanuit mijn kinderjaren hierin gegroeid. Zo doe ik al van jeugd af aan atletiek. Heb ik gedurende mijn middelbare periode sportschool gevolgd. En vul ik momenteel mijn vrije uren met het beoefenen van triatlon.

Gedurende mijn studies vond ik het belangrijk om zoveel mogelijk ervaring en kennis op te doen.  Zo behaalde ik mijn diploma van sporttaping en dry needling. Tevens heb ik de mogelijkheid gehad om gedurende mijn studies aan de slag te gaan als kinesitherapeut bij het eerste team van voetbalclub KESK Leopoldsburg. De 4 jaar dat ik binnen deze club tewerk ben gesteld waren voor mij de perfecte stageperiode waarin ik alles wat we in de opleiding zag direct kon toepassen binnen de praktijk setting.

Wat zeggen onze patiƫnten?

  • Veel ervaring

  • Uitgebreide oefenzaal

  • Gespecialiseerd team

We staan steeds voor u klaar